Luisteren zonder oordeel

Iedereen die klem zit omdat hij of zij te maken heeft met ongewenste omgangsvormen en of integriteitskwesties kan behoefte hebben aan een luisterend oor.  Iedereen kent situaties in zijn leven dat je gewoon even hulp nodig hebt van iemand met een andere kijk en zonder oordeel. Wees welkom en neem contact op met mij vanuit mijn rol als vertrouwenspersoon.

Eigen regie

Wat ik te bieden heb is in eerste instantie een luisterend oor, in alle rust eerst de dilemma’s bespreken. Dan kijken wat de vervolgstappen zouden kunnen zijn, waarbij jij de regie houdt. Geen stappen, acties of gesprekken zonder jouw toestemming. Ik ben een rustige persoonlijkheid met veel geduld.

Afstemmen en meedenken

Mijn naam is Ina van der Wal en in mijn leven heb ik een groot aantal veranderingen  meegemaakt. Hierdoor heb ik geleerd om mijn aanpassingsvermogen goed in te zetten door af te stemmen op mijn omgeving. Aanpassen op zich is prima  maar met behoud van je eigen grenzen. Dit geldt voor je privéleven maar ook zeker voor je werkzame leven. Mijn leven heeft ook momenten gekend dat ik iemand nodig had die naar mijn verhaal wilde luisteren. Iemand die mij weer richting kon geven. Dit heeft mij doen beseffen hoe belangrijk je voor iemand kan zijn, zodat hij of zij weer verder kan. Er op deze wijze voor iemand kunnen zijn is mijn missie geworden en reden waarom ik vertrouwenspersoon ben geworden.

 

 

 

Mijn levensmotto is dan ook:

“Het komt altijd goed, het wordt alleen anders”